دسر مناسب فصل تابستان ؛ انواع دسر تابستانی و طرز تهیه

یک کوکتل تابستانی باطراوت

با گرم‌شدن هوا، ما به دنبال ترکیبی باطراوت برای خنک شدن در روزهای گرم تابستان هستیم. درست‌کردن اسموتی‌های میوه‌ای و خامه‌ای تابستانی بسیار آسان و خلاقانه است. لازم است تنها یک یا چند میوه که پوست و هسته آن‌ها جدا شده است را با یخ کاملاً میکس کنیم. به اسموتی‌ها در تابستان اعتماد کنید. مانند آب است بر آتش گرما!

برای تهیه موهیتو نعناع در منزل به موارد زیر نیاز دارید:

توت‌فرنگی قبل از سایر میوه‌های تابستانی، در اواخر ماه اردیبهشت و اوایل خرداد وارد بازار می‌شود. دسر‌های با طعم توت‌فرنگی از جذاب‌ترین دسر‌های تابستانی هستند.

کیک توت‌فرنگی، از واجبات تابستان

شربت ساده: مخلوط آب و شکر رقیق که همواره در دسترس است.

نوشیدنی نوستالژیک ایرانی

موز، زاده گرما برای گرما

ساده‌تر از این نمی‌شود! گرانولا شیرین و کره را به‌سرعت در یک کاسه جمع کنید و کمی تفت دهید. سپس آن را روی هلوها بپاشید و در فر بپزید تا در کمترین زمان یک دسر تابستانی خوشمزه روی میز داشته باشید. اگر شما هم از عاشقان بستنی و خامه هستید، می‌توانید هنگام سرو، بستنی نیز اضافه کنید. برخی، تضاد مزه‌ها را دوست دارند و به‌جای گرانولای شیرین از آجیل‌های شور استفاده می‌کنند. اگر ایده‌ای در این باره ندارید، به ‌یک‌ بار امتحان آن می‌ارزد.

هندوانه میکس شده با یخ و کمی گلاب و یا در ترکیب با بستنی وانیلی، دم‌دستی‌ترین دسر تابستانی است. بسیاری از دهه شصتی‌ها با طعم آلاسکای هندوانه‌ای به‌خوبی آشنا‌ هستند. ترکیب ژله لیمو و یا آلوئه‌ورای همزده با هندوانه میکس شده یخ‌زده هم یک ترکیب تابستانی ستودنی است. در کل اگر به دنبال یک دسر ساده برای تابستان هستید، روی هندوانه حساب کنید.

دسر‌های هندوانه‌ای

طالبی نسخه روز‌های گرم

هلو کبابی

هلوهای کبابی شیرین و دودی را با یک پیمانه بستنی وانیلی و گردو با ادویه دارچین را برای عصر سرو کنید. این یکی از محبوب‌ترین دسر‌های افراد گیاه‌خوار است.

یکی از مهم‌ترین اقلام جهیزیه خانم‌های ایرانی از گذشته، دستگاه آب‌میوه‌گیری و مخلوط‌کن بوده است. علت آن هم اهمیت خانواده‌های ایرانی به دسر‌ها و نوشیدنی‌ها است. حتی اگر به‌رسم آداب بین‌المللی پس از غذا سرو نشود!  مراسم آب هویج‌گیری در خانه بی شک در خاطرات همه ما حک شده است. ترکیب بستنی سنتی زعفرانی و یا وانیلی پاستوریزه در یک عصر تابستانی، دسر بسیار دل‌نشینی به نظر می‌رسد. پس حتماً امتحان کنید.

نوشابه یا آب گازدار: نوشابه لیمویی یا آب گازدار، ترکیب موهیتو را دلپذیر‌تر می‌کند؛ اما اگر در دسترس نباشد هم می‌توان از آن عبور کرد. موهیتو را می‌توان سلطان دسر‌های خوشمزه تابستانی دانست.

باورکردنی نیست که این دستور بستنی چقدر سریع و آسان است. نیازی به تهیه پایه کاسترد و استفاده از صعلب نیست. فقط موز، خامه و شکر و در صورت تمایل کمی پودر قهوه را با هم مخلوط کنید و سپس فریز کنید. پس از یخ بستن، به‌صورت اسکوپی در کنار کیک وانیلی اسفنجی میل کنید.

تارت توت‌فرنگی

بیسکویت‌های غلات را با توت‌فرنگی‌های تازه و هر فیلینگ خامه‌ای که دوست دارید بپوشانید. خامه فرم گرفته، خامه نارگیل، بستنی و ماست یونانی همگی در ترکیب با بیسکویت و توت‌فرنگی بسیار خوشمزه هستند.

یکی از خوش رایحه‌ترین میوه‌های تابستانی، هلو است و اگر عادت دارید خوراکی‌ها را پیش از خوردن ببویید، حتماً دسر‌های با طعم هلو را امتحان کنید.

ترد هلو

دنیای دوست‌داشتنی اسموتی‌ها

موز از میوه‌هایی است که برای تهیه کیک‌ها و نوشیدنی‌ها بسیار کاربرد دارد. این میوه استوایی ماده‌ی مناسبی برای تهیه ترکیباتی خوشمزه برای روز‌های گرم تابستان است.

بستنی فوری موز


منبع: https://www.banimode.com/blog/summer-dessert/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=summer-dessert

تب گرمای تابستان یکی از بهترین دلایل برای علاقه‌مندی بیشتر به دسر‌های خنک و تابستانی است. حتی ممکن است اشخاصی که علاقه چندانی به دسر‌ها ندارند برای وعده صبحانه به دنبال یک‌تکه نان موزی باشند و یا برای بعدازظهر هوس یک کلوچه میوه‌ای کنند. دسرهای تابستانی، این فصل را سرگرم‌کننده‌تر، عجیب‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌کنند. چه کسی می‌تواند بی‌تفاوت از کنار آن‌ها عبور کند؟

اگر به خامه و یا ترکیب ماست و میوه علاقه‌مند هستید می‌توانید ترکیب اسموتی با خامه و یا ماست یونانی را هم در فهرست دسر‌های خوشمزه تابستانی خود قرار دهید. با تبحر در ترکیب مزه‌های جدید در اسموتی، قادر به ساخت یک مینی کافه در خانه خواهید بود.

آب لیموترش تازه: طعم ترش به این ترکیب اضافه می‌کند و عطر و طعم بی‌نظیری به نوشیدنی می‌دهد.

فصل توت‌فرنگی

دسر خوش رایحه هلو

نعناع تازه: ستاره این کوکتل کلاسیک، مقداری برگ نعناع است که باید خرد شود تا به سایر ترکیبات اضافه شود. البته مقدار بیشتری از برگ‌ها را برای تزئین نیاز داریم.

میوه‌های چنگالی یا به قول انگلیسی زبان‌ها خانواده ملون، قابلیت تبدیل شدن به یک دسر خنک برای تابستان در سریع‌ترین زمان را دارند. کافی است با یخ کاملاً میکس شوند. کمی آب گازدار به این ترکیب اضافه شود تا یک نوشیدنی بی‌نظیر را پدید بیاورند.  همیشه آماده ترکیب‌شدن با بستنی و آفریدن طعم‌های همه‌پسند هستند. در ترکیب با ژلاتین برای ساخت ژله، بسیار عالی عمل می‌کنند. اگر زمان شما برای تهیه یک دسر خنک و تابستانی برای میهمانی‌ها کم است، از ملون‌ها کمک بگیرید.