در سال ۱۸۴۵، شرکت که تمرکز کمتری بر جواهرات داشت، اولین کاتالوگ سفارش پستی خود را در سال با عنوان «کتاب آبی» منتشر کرد؛ کاتالوگی که انتشار آن هنوز هم ادامه دارد. آنطور که میگویند این کاتالوگ اولین کاتالوگ پستی آمریکا بوده است. در این سال تیفانی تولید جواهرات لباس را متوقف کرد و فروش جواهرات واقعی و کاملترین خط نوشتافزار شهر را آغاز کرد.
دو سال بعد، در سال ۱۸۴۷، ظروف نقره را به محصولاتشان اضافه کردند. حالا علاوه بر این موارد اصلی، ساعت، انواع زیورآلات، عطر، لوازم مربوط به پوست و مو، موکاسین، کمربند و شلاق اسب و سگ هم میفروختند.
در سال ۱۸۵۳، تیفانی سهم شرکای خود را خرید و نام شرکت را به «تیفانی اند کو» تغییر داد. از زمانی که چارلز بهتنهایی کنترل شرکت را در دست گرفت، بیشتر بر تولید جواهر تمرکز کرد. برخلاف سایر فروشگاههای آن دوران، تیفانی قیمت کالاها را بهوضوح مشخص میکرد تا از هرگونه چانهزدن سر قیمتها جلوگیری کند. او به هیچ عنوان خرید با کارت اعتباری را اجازه نمیداد و فقط پرداختها را بهشکل نقدی میپذیرفت.
یک سال بعد آنها با شخص دیگری به نام جی. ال. الیس شریک شدند و شعبهای در خیابان ۲۵۹ برادوی، منهتن جنوبی تحت عنوان «تیفانی، یانگ و الیس» بازگشایی کردند. سرمایهای که الیس به شرکت آورد، به آنها کمک کرد مغازه مجاور را هم اجاره کنند و فضای فروشگاه دوبرابر شود. الیس تجربه خوبی از بازار جواهرات اروپا داشت و بهعنوان نماینده این شرکت در خارج از کشور انتخاب شد. در سال ۱۸۴۴، آنها جواهراتی با کیفیت ایتالیایی و انگلیسی وارد میکردند و به این دلیل شهرت زیادی به دست آوردند. ازآنجاکه تقاضا برای این جواهرات وارداتی گرانقیمت با کیفیت بالا بسیار زیاد بود، بهناچار خط تولید جواهرات خودشان را متوقف کردند.
گسترش محصولات برند و اولین کاتالوگ پستی
فرانکلین روزولت در سال ۱۹۰۴ برای همسرش النور یک انگشتر نامزدی تیفانی خرید.
جعبههای آبیرنگ تیفانی و قانون سختگیرانه آن
سه سال بعد شرکت ساختمان جدیدش را در منهتن ساخت. ساختمانی که جان کلوم، معمار معروف، آن را طراحی کرد و نیویورک تایمز آن را «کاخ جواهرات» نامید. تیفانی تا سال ۱۹۰۶ در همین مکان ماند.
تمرکز بر جواهرات و سفر برای کشف سنگهای قیمتی
تیفانی چیزی در انبار دارد که نمیتوانید با هیچ پولی از او بخرید؛ مگر آنکه جواهری خریداری کنید که آن را در این جعبهها تقدیمتان کنند. این جعبه بدون جواهر هرگز از آن ساختمان خارج نمیشود.
در سال ۱۸۸۶، طراحان برند جعبههای آبی کوچکی برای قراردادن جواهرات طراحی کردند که جذابیت آنها به اندازه خود جواهرات تیفانی است. رنگ آبی زیبای آنها با روبان سفید زیبایشان، امضاشده هستند و بلافاصله میتوان آنها را تشخیص داد. از همان زمان طراحی این جعبهها، افراد زیادی تلاش کردهاند تیفانی را متقاعد کنند که این جعبهها را به آنها بفروشد؛ اما تیفانی با هرقیمتی پیشنهاد فروش را رد میکند. این سنت هنوز هم ادامه دارد و به نوعی قانون تبدیل شده است. چارلز این قانون را وضع کرد که جعبههای آبیرنگ فقط در اختیار کسانی قرار گیرند که از تیفانی جواهر خریداری کنند.
در سال ۱۹۰۲، چارلز درگذشت و دارایی ۳۵میلیون دلاری برای پسرش گذاشت. او آخرین کسی از خاندان تیفانی بود که این شرکت را اداره کرد. لویی کامفورت، بزرگترین پسر چارلز بود؛ هنرمندی ماهر که جواهر میساخت ولی بیشتر بهخاطر کارهای شیشهای رنگی خود با هنر آر نوو (Art Neuvo) شناختهشده بود. این جنبش هنری نوین بود که تازه پا گرفته بود و لویی که برای ساخت جواهرات نوآورانهاش از طبیعت الهام میگرفت و از موادی مانند شیشه، سنگهای قیمتی و مینا استفاده میکرد، به پیشگام این جنبش تبدیل شد. او بخش جواهرات هنری تیفانی را در فروشگاه این شرکت در خیابان پنجم راهاندازی کرد تا جواهرات و اشیای گرانبهای خود را در همان محل تولید کند.
برند تیفانی بهعنوان پادشاه الماس
در همین سال آنها یک فروشگاه در لندن باز کردند و به تولید ساعت و ساعتمچی روی آوردند. بعد از آن شرکت کارگاه مور را به شرکت تیفانی ملحق کرد.
جالبتر اینکه درطول فیلمبرداری «صبحانه در تیفانی» در فروشگاه این شرکت در نیویورک، ۴۰ نگهبان مسلح جلوی در حاضر بودند تا کسی نتواند جعبه آبی بدزدد!
درگذشت چارلز تیفانی
تیفانی مهارت زیادی در تبلیغات داشت و شرکت را بهسمت رشد بیشتر در دهه ۱۸۵۰ هدایت کرد. در سال ۱۸۶۱، شرکت مسئولیت طراحی یک ظرف جواهرنشان را برای مراسم تحلیف رئیسجمهور آبراهام لینکلن بر عهده گرفت. آقای لینکلن بهزودی یک ست جواهر مروارید از تیفانی را برای همسرش مری تاد لینکلن خرید.
در سال ۱۸۶۲ که آمریکا درگیر جنگ داخلی بود، تیفانی اند کو مسئول تهیه اقلامی ازجمله پرچم، مدال، ابزار جراحی و شمشیر در حمایت از نیروهای ارتش شد و فروشگاه خود را بهعنوان انبار تجهیزات نظامی تبدیل کرد. همچنین شمشیرهایی جواهرنشان برای ژنرال گرانت و شرمن طراحی کرد. در سال ۱۸۶۷ تیفانی بهعنوان اولین شرکت آمریکایی، برنده جایزه برترین تولیدکننده ظروف نقره در نمایشگاه جهانی پاریس شد.
نیویورک سان بعدها در سال ۱۹۰۶ نوشت:
در سال ۱۸۵۰، تیفانی فروشگاه دیگری در پاریس افتتاح کرد و جان سی مور، نقرهساز معروف، را برای ساخت ظروف نقره انحصاری برای شرکت استخدام کرد. به این ترتیب شرکت نقره استرلینگ را به آمریکا آورد.
تغییر نام شرکت به تیفانی اند کو
در همین سالها برند تیفانی لقب «پادشاه الماس» گرفت و البته این نام برازنده آن بود؛ زیرا مدیران آن در تاریخ فعالیت خود سنگهای قیمتی زیادی را کشف و به جهان معرفی کردهاند. در سال ۱۹۰۲ این برند سنگ قیمتی کونزیت را کشف کرد که بهافتخار جواهرشناس افسانهای تیفانی، جورج کونز (George Kunz)، نامگذاری شده است. این جواهر رنگی صورتی مایل به ارغوانی دارد و چارلز آن را در کالیفرنیا کشف کرد.
در سال ۱۸۴۸ که سلطنت فرانسه سرنگون شد، یانگ برای خرید جواهرات به پاریس سفر کرد و برخی از جواهرات سلطنتی و یک کرست جواهرنشان متعلق به ماری آنتوانت را خرید. بهزودی یک شعبه از شرکت را در پاریس تأسیس کردند.
شرکت تیفانی اند کو (Tiffany & Co.) را چارلز لوئیس تیفانی ۲۵ساله و دوستش جان بی. یانگ در سال ۱۸۳۷ در نیویورک راهاندازی کردند. آنها برای راهاندازی این شرکت فقط ۱۰۰۰ دلار پول داشتند که پدر چارلز از سود حاصل از کارخانه نخریسیاش به آنها داده بود. این فروشگاه کوچک نوشتافزار و کالاهای فانتزی میفروخت و به همین دلیل خیلی زود جایش را بین زنان شیکپوش که بهدنبال جواهرات و ساعتهایی با سبک آمریکایی و متمایز از لوازم لوکس دوران ویکتوریایی بودند باز کرد.
یکی از بزرگترین دستاوردها و نمادینترین طرحهای تیفانی اند کو به سال ۱۸۸۶ بازمیگردد، زمانی که این برند با پایهنگین تیفانی انقلابی در حلقه نامزدی ایجاد کرد. تا پیش از آن، تمام حلقههای نامزدی دارای پایهنگین بزل بودند که در آن فقط قسمت بالای الماس قابلمشاهده بود. چارلز تیفانی حلقه نامزدی سنتی را بهشکلی ساخت که الماس را بهطور کامل به نمایش بگذارد. پایهنگین تیفانی دارای شش شاخک است که سنگ را روی حلقه نگه میدارد و اجازه ورود نور بیشتر به الماس میدهد تا بهشکلی شگفتانگیز بدرخشد. هر زنی آرزوی داشتن حلقه تکنگین تیفانی را داشت.
در سال ۱۹۱۰، مورگانیت را در ماداگاسکار کشف کردند و آن را بهافتخار یکی از وفادارترین مشتریان تیفانی، جیپیمورگان، بانکدار معروف، نامگذاری کردند. سنگ دیگر تانزانیت است که در سال ۱۹۶۷ کشف شده و یکی دیگر از آنها تساوریت (tsavorite) است که رنگ سبز زیبایی دارد و آن را در سال ۱۹۷۴ به جهان معرفی کردند. هنوز هم گوهرشناسان تیفانی به دورافتادهترین نقاط جهان سفر میکنند تا بینظیرترین سنگهای قیمتی را کشف کنند.
منبع: https://manomode.com/19728/everything-about-tiffany-and-co-brand/
برند تیفانی یکی از نمادینترین برندهای جواهرات در جهان است. این برند با قدمت بیش از ۱۸۰ سال، همچنان در عرصه ساخت جواهر میدرخشد. اگر دوست دارید بیشتر درباره این برند جذاب و آن حلقههای الماس نامزدیاش بدانید، این مطلب را بخوانید.
راهاندازی شرکت تیفانی اند کو
چارلز تیفانی برای بهدستآوردن سنگهای قیمتی فوقالعاده، به سراسر جهان سفر کرد. در سال ۱۸۷۸ یکی از بزرگترین الماسهای زرد جهان را از معادن الماس کیمبرلی در آفریقای جنوبی به دست آورد. سنگی که بعد از تراش، ۱۲۸.۵۲ قیراط بود و ۸۲ وجه داشت. این الماس «تیفانی» نام دارد و همان الماسی است که در گردنبند آدری هپبورن در عکسهای تبلیغاتی فیلم صبحانه در تیفانی در سال ۱۹۶۱ میدرخشید. تیفانی با این فیلم و آن الماس زیبا شهرتی جهانی پیدا کرد. این الماس هنوز هم در فروشگاه اصلی این برند در نیویورک قرار دارد.